11 dager igjen! Glede, eller grue meg?

11 dager igjen til jeg skal debutere som modell! Hurra og skrekk og gru og alt det der!

Jeg skal altså gå modell for Bodypower på en motevisning i Tøcksfors! Sammen med en skikkelig stor og muskuløs kjekkas!

Hvorfor i all verden sier jeg skrekk og gru til det?

Tja, kanskje mest fordi jeg er redd jeg ikke klarer å kvitte meg med alt fettet jeg vil kvitte meg med. (De sjokoladebollene på Elverum i går hjalp nok ikke på det...). Men også fordi tankene om å ikke se bra nok ut kommer snikende. Fordi tankene om å ikke være bra nok kommer snikende. Fordi tanken om at jeg ikke klarer det kommer snikende. Fordi tanken om at klærne ikke passer kommer snikende. Fordi det ligger noe bak i der om den gamle følelsen av å være "feit og fæl". ..

Hvorfor hurra da?

Aller mest av så mange årsaker som nesten ikke lar seg forklare om du ikke har gått i gjennom noe av det samme som meg! Hvis jeg tenker på hvor jeg kom fra og hvor jeg er nå - hurra! Hvis jeg tenker på hvor mye fett jeg faktisk har klart å kvitte meg med - hurra! Hvis jeg tenker på hvor bra jeg faktisk synes jeg ser ut i dag - hurra! Hvis jeg tenker på muligheten for å gjøre reklame for favoritten Bodypower - hurra! Hvis jeg tenker på det at noen faktisk ønsker at jeg skal vise fram klær på en scene - hurra! Hvis jeg tenker på den sjøltilliten jeg har i dag - hurra! Hvis jeg tenker på at den lørdagen blir det ingen spesiell grense for antall kalorier jeg kan spise - hurra!

Vet du hva? Lista for hvorfor glede seg kunne vært enda lenger. Og den er i alle fall lengre enn lista over hvorfor jeg skulle kunne grue meg!

Jeg har bestemt meg for å bare tenke på den ene lista! Jeg har bestemt meg for å glede meg vilt (selv om jeg er nervøs)!

Og jeg har bestemt meg for å jobbe så hardt jeg bare kan disse dagene som er igjen! For den metteetterfettet du får se på Tøcksfors kommer til å være en helt bra nok utgave av seg selv! Og du skulle bare ha sett hvordan den metteetterfettet på scenen har det inni seg på det tidspunktet! Det kommer til å være den metteetterfettet som er "fit og lykkelig"

- og det jeg kommer til å si til meg selv i det jeg setter foten på scenen er dette: Impossible is nothing!

 
[caption id="attachment_2575" align="alignnone" width="3968"]
sdr[/caption]Liker