A dream came true!

For en dag!! I dag har jeg debutert som treningsinstruktør! Jeg har vært vikar på mitt elskede treningssenter og hatt løpetime i dag! 30 minutter bakkeintervall. Det var kjempegøy! Jeg fikk tommel opp av de som var med - og gleder meg allerede til flere vikartimer denne uka! Løping er for meg en god måte å få opp trua på meg sjøl på - å løpe gir meg alltid en herlig mestringsfølelse!

Men det aller beste var at det kom en dame på timen som sa at hun egentlig hadde tenkt at hun ikke turte å komme. Hun hadde også vært mye større før, og sjøltilliten når det gjaldt løping var ikke så høy. Men så hadde hun lest bloggen min og tenkt at jo, jeg kan! For en fantastisk følelse - for meg! Det er jo akkurat det jeg drømmer om! At folk skal lese min historie og la seg inspirere! Jeg vil at andre skal lese min historie og tenke at kan hun så kan jeg! For du kan! Kan jeg kan du! Det er ikke så lenge siden jeg løp fra lyktestolpe til lyktestolpe! Og i dag instruerer jeg altså løpetimer, og planlegger å delta i min andre halvmaraton!

Sett deg små, realistiske mål - og du kommer til å nå drømmene dine! Helt sikkert! Ha trua på deg sjøl - du kan gjøre det!

Og det er vel unødvendig å fortelle, men dama klarte seg kjempefint på timen!Liker

Kommentarer

Kim Haugbro Karlsrud
Kim Haugbro Karlsrud,
Hei og god sommer Mette:)Kult at timen ble bra:) Jeg var ikke i tvil at du klarte å fikse det:)Slike personer som deg er motiverende:) 😊 Lykke til på neste time:):)
FSC
Mette
Mette,
Oj, tusen takk, Kim! Jeg har lært av de beste!! Det betyr mye med sånne tilbakemeldinger - gleder meg til neste time 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229