Aldri for sent å lære noe nytt!

I dag har jeg debutert som kanopadler!

Kano har stått for meg som noe litt skummelt. Jeg har alltid sett for meg at jeg kom til å tippe rundt, eller at kanoen kom til å synke. Men med en mann som er speiderleder og friluftsmann var det vel bare et spørsmål om når det ble min tur!

Vi er altså midt i Østfold dype skoger, i Rømskog. På spa egentlig, men vi har ikke akkurat tatt opp plassen i alle de fancy bassengene her akkurat! Først i dag altså kano tur! Og det er bare å si det med en gang - det var helt topp! Sussebass og jeg på et stille vann, ingen som helst lyder annet enn de vi lagde selv. (Og som alltid løste vi noen verdensproblemer!). Nydelig natur også her i trøtte Østfold. Det ble tre timer i kanoen. Og hvis noen av der skulle lure på om kanopadling kan regnes som trening - JA! Jeg har brukt så mye muskler i armer og overkropp at jeg er helt støl!! At jeg fikk vondt i rumpe og lår handlet vel mer om at jeg satt helt stille der foran i kanoen i timesvis!

Etter lunsj ble det en times tur i skogen her, før vi testet ut badevannet! Først rett i innsjøen (kaldt!), så rett i et lite basseng ute på terrassen her (varmt!).

Nå blir det middag! Og uansett hva som står på menyen kommer jeg til å spise det! For man blir sulten av kanopadling, skogstur og bading!

Ha en herlig lørdagskveld der du er!Liker