Back in business!

DA er hverdagen her! Som jeg sa i går er jeg god på hverdager. Jeg er glad i hverdagene (det er jo tross alt de det er flest av). Det er i hverdagen det er lettest å holde seg til planene jeg legger for meg selv. Jeg har en plan inni hodet for hva, og hvor mye jeg skal spise (Jeg skriver ikke lenger ned alt). Og jeg har en plan for hva, og hvor mye jeg skal trene. Og nå er altså hverdagen her!

Jeg er back in business - og jeg elsker det!
Dette er en ganske typisk "hverdagsfrokost" for meg. Jeg er glad i varm mat, og å slå sammen en omelett er raskt og enkelt. Jeg tar 2-3 egg og de grønnsakene jeg måtte ha (Jeg prøver å alltid ha et godt utvalg av grønnsaker i kjøleskapet), litt formfett i panna - og plutselig har jeg frokosten klar! Varm, proteinrik, fargerik, kalorifattig og nyttig!

I dag venter en lang (håper jeg) og hard (håper jeg i alle fall) treningsøkt sammen med Nils. Jeg gleder meg skikkelig! For det første er det kjempegøy! Og for det andre vet jeg at det er så godt for selvfølelsen min! Jeg vet hvor utrolig bra jeg kommer til å føle meg både før, under og etter treningsøkta!

I dag blir en sånn dag hvor jeg sørger for å sette meg i situasjoner hvor jeg kan oppleve mestring! Jeg har en plan for maten (som jeg kommer til å holde), og jeg har en plan for trening (som jeg kommer til å holde). Så når jeg legger meg i kveld kommer jeg til å være takknemlig for at jeg igjen har greid det jeg snakket om i går; rise every time I fail!

La hverdagene komme! Let the fun begin!Liker

Kommentarer