Bad news - good news!

Dette er dagen for både dårlige og gode nyheter! Dette er en av de dagene som minner meg på at denne reisen er ingen spøk - den krever sin kvinne! Det er fremdeles nedturer! Den store forskjellen er at jeg vet hvordan jeg reiser meg, rister av meg skuffelsen over meg selv og går videre. Med hevet hodet, sjøltillit og syn på livet i behold. (Det ville jeg aldri klart før. Hvert nederlag førte til en tung nedtur som tok tid å snu).

Jeg spiste marsipankake i går kveld! Ikke bare et pent lite stykke, men mye. Det lå ikke innafor planen, for å si det sånn! Men jeg visste fort hva jeg måtte gjøre! Det ble noen meldinger mellom meg og min mentor, som tok seg av den psykiske knekken denne kakespisingen ga meg. Og det ble en løpetur, med 2 kilometer oppoverbakke til avslutning, som tok seg av de ekstra kaloriene kaka ga meg (i alle fall noen av dem) før frokost i dag. Og til middag blir det torsk med wok-grønnsaker. Og jeg fortsetter ferien med en tro på at jeg kan klare å følge planen!

Den gode nyheten er at lokalavisen har skrevet en kjempefin sak om meg og PT-Nils i dag! Jeg er kjempestolt av meg selv og det jeg har oppnådd! I dag kan jeg si det - og innrømme at det er stor stas med oppmerksomhet i lokalavisen! Et viktig aspekt med det er jo selvfølgelig at jeg virkelig ønsker å være til hjelp for andre som er i samme situasjon som jeg var! Kan jeg - kan du!

Artikkelen ligger på smaalenene.no, men den er dessverre bare tilgjengelig for abbonementer. Dere som bor i indre Østfold kan jo kjøpe papirutgaven!

Jeg er så ekstremt takknemlig for hva ektemann, treningssenter og PT har betydd for meg! They are all good news!

[caption id="attachment_100" align="alignnone" width="2048"]
Fotograf Jonas Ingstad[/caption]Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229