Bootcamp!

Lørdag morgen betyr nå off to bootcamp!
Og der har jeg har endelig fått oppfylt en gammel pikedrøm om å flippe traktor dekk! Kjempegøy - det også! Dreams do come true!
Lørdagen startes altså nå med bootcamp! Hver lørdag møtes vi en fin gjeng for å trene ute. Det er PT-Nils og hans kollega Marthe som står for opplegget! Øvelsene er varierte, morsomme og slitsomme! Jeg forbrenner fett, bygger muskler og har det gøy! Det er tre ting på en gang det! En herlig start på dagen! Og igjen den herlige følelsen av mestring! Den herlige følelsen av å bruke kroppen! Den herlige følelsen av å presse seg selv! Den herlige følelsen av å oppdage hva kroppen min faktisk klarer. Den herlige følelsen av muskler som svir! Og ikke minst den herlige følelsen av å gjøre dette sammen med mannen i mitt liv! Reidar er også med, og vi regner nesten bootcampen som en date vi nå! (5 barn betyr jo ikke overflod av alenetid..)

Her er det beryktede tauet! Tungt, men artig!
Og her er en av favorittene; magesykling med strikk (eller noe sånt). Den er virkelig å anbefale, den kjenner du godt i magen for å si det sånn. Og det som var ekstra gøy var at Nils fortalte om en kunde som hadde sett denne øvelsen på bloggen min, og som hadde lyst til å lære den! Kjempegøy! Og så inspirerende for meg - å inspirere andre!
Vi gjorde mange flere øvelser - flere bilder, og tips, kommer i morgen! Og vi har plass til flere på bootcampen altså!

Etterpå dro jeg innom senteret for trene litt på min "mission possible". Men det er en annen historie!

 

 

 Liker

Kommentarer