Bring power to your body and your mind!

Det er slagordet til "Body Power". Det skal ikke så mye til å vite at dette er en av mine absolutte favorittbutikker! Og det er nettopp fordi det er akkurat som slagordet sier! De bringer meg "power" på både ene og andre måten.

Det er lett å forstå at butikken kan bidra til "power" til "the body". Jeg kjøper, og bruker, MYE av produktene deres. Preworkout, BCAA, pannekaker, kreatin, shakere - og listen kan fortsette en stund! Dette er produkter som hjelper meg med å komme videre med treningen! Som bidrar til "power".

Men hvordan bidrar de til "power" til "my mind"? På flere måter faktisk! Personalet i butikken på Tøcksfors er alltid positive, hjelpsomme, vet hva de snakker om og både forstår og hjelper hver gang jeg er der! Det er alltid godt for "my mind" å bli møtt på den måten! De har også bidratt på den måten at de alltid har så mange gode alternativer, som er helt geniale å ha liggende i skapet. Når jeg vet jeg har sunne, gode alternativer, som proteinbarer og proteinchips i skapet, forsvinner litt av det presset jeg så ofte føler. For om jeg bare ha noe godt om kvelden så har jeg noe som er helt innafor å spise. Det gjør godt å fullføre en dag uten å ha spist noe jeg ikke burde. Det er en seier hver dag fremdeles det! Og der hjelper produkter fra Body power meg!

Nå begynner jeg å glede meg til Sverige-tur i morgen! Men først en tur på treningssenteret med både PWO og BCAA fra Body Power i bagen!Liker

Kommentarer