Den som gir seg er en dritt!

Det sa faren min alltid! Og faren min er en klok mann. Jeg har lært mye av han. Og jeg kan takke han for mye!

Det var en kunde som sa dette til meg en dag denne uka! En kunde som har mange gode grunner til "å gi seg". Sykdom, og andre begrensninger. Men hun gir seg ikke hun. Og hun har hatt en framgang større enn vi kunne drømme om når vi startet opp.

Jeg har flere kunder som godt kunne "gi seg". Kunder med store medisinske utfordringer. Men som kommer gledestrålende tilbake med rapporter fra særdeles vellykkede kontroller hos lege og på sykehus.

Jeg prøver ikke å si at du er en dritt! Jeg prøver bare å si at det gjelder å ikke gi seg!

Det må være lov å si at det finnes mange dårlige unnskyldninger der ute! Og det er mange som ikke egentlig er villig til å betale prisen. Everyone wants to eat. But few are willing to hunt. Det er en jobb, og det koster om man skal endre livet sitt! Skal man nå noen hårete mål må man være villig til å legge inn arbeidet! Da nytter det ikke å si at du ikke rekker å trene fordi du skal til frisøren. Da nytter det ikke å si at du "måtte" spise kake på jobb fordi noen hadde bursdag. Da må du kanskje ha på vekkerklokka på en lørdag morgen for å rekke en treningstime på senteret. Da må du nok helt sikkert si nei til kake på jobb av og til. Og da må du slutte å bruke unnskyldninger!Det er du som bestemmer! Det er du som bestemmer om livet ditt skal endre seg! Og om det er det du ønsker så kan du ikke gi deg før du er der - for den som gir seg er en dritt!

Fredagen min startet med lyden av vekkerklokka fordi jeg skulle trene med Nils! Fredag er legday, og legday med Nils er tungt for tida! Tungt - og herlig! Jeg elsker det! (Kanskje jeg forteller deg om hva vi gjorde senere). Så var det kunder før det ble badetur med alle de fire døtrene mine!

Den mentale balansen er på plass! Treningen var helt topp. Og kostholdet som jeg har jobbet med å få kontroll på begynner jeg å få taket på nå. Og nå blir det bare bedre - for i dag fikk jeg en ny kostplan fra Nils! (Det går fint an å begynne på en fredag). Den kommer jeg nok til å fortelle mer om.

Uansett hva slags mål og planer du har - ikke gi deg! For den som gir seg er en dritt!Liker