Det er hverdager det er flest av.

Jeg har sagt det før, men jeg elsker hverdager! Det er en klisjé, men det er jo hverdager det er flest av! Og jeg elsker dem!

Nå om dagen er jeg opptatt av hverdagsmat og hverdagsaktivitet! To viktige begreper for meg! Det er jo ikke sånn at du trenger å bruke hele dagen på å forberede maten, det er jo ikke slik at havregrøten må pyntes mer enn en gjennomsnittlig bløtkake!Det er ikke sånn at du trenger masse ingredienser som det er vanskelig å få tak i.

Det er jo ikke sånn at du trenger pre-workout, protein-shakes og proffe løftesko for å trene. Det er jo ikke engang sånn at du må på et senter for å få trena. Du trenger faktisk ikke engang kjøpe masse fancy, ettersittende tøy heller.

Det er mer enn bra nok å spise en helt vanlig, "kjedelig" havregrøt til frokost. Hvis du leste bloggen i går vet du hvor mange fordeler det er med å spise havregrøt. Ha på litt sukrin, og der har du en helt topp hverdagsfrokost! Middag trenger ikke være så fancy hver dag heller. Her i huset er vi ganske mange, og hverdagen kan være full av "tut og kjør", som jeg kaller det! Da kan faktisk ferdig tomatsuppe fra Rema være et alternativ. Putt oppi noen kokte egg og du får i deg litt proteiner også. Ha på masse pepper (salt vil vi jo ikke ha for mye av) - og du har en helt grei mandagsmiddag!

Hverdagsktivitet kan bety så mye også. Det kan være så mye mer enn den tradisjonelle ta-trappa-ikke -heisen. Det gjelder å være litt bevisst i hverdagen. Tilby deg å bære sekken når familien er på tur. Ikke be noen andre gå ned i kjelleren for å hente klær i vaskemaskinen. Gjør det selv. Ikke be noen andre hente kaffe til deg. Reis deg opp, og hent den koppen selv. Er du ute så benytt sjansen til å danse masse i stedet for bare å sitte å se på!

Og når vinterens ved blir dumpet midt på gårdsplassen, så tilby deg å gjøre jobben med å få den i hus!Liker

Kommentarer