Exercise is a celebration!

"Exercise is a celebration of what your body can do.

Not a punishment for what you ate".

I dag har jeg feiret! Og hva kroppen min kan gjøre i dag er jeg ekstremt takknemlig og glad for! Jeg synes absolutt det er verdt å feire.

Jeg har vært i Stavanger med tre av døtrene mine. I tre dager. Eldstedattera mi skal studere der, og vi har kjørt flyttelass. Hun bodde i studentleiligheten sin, vi andre bodde på hotell. Allerede her lukter det trøbbel. Trøbbel med kosthold og trening. Vel, treningen bestod i å bære møbler og pappesker opp i fjerde etasje! Ellers ønsket jeg å bruke dyrebar tid sammen med døtrene mine. Så det ble faktisk to dager uten "vanlig" trening, men det kjennes helt ok. Kosthold når jeg bor på hotell er en heftig utfordring for meg. Så på forhånd bestemte jeg meg for å spise brød til frokost. Jeg pleier ikke spise brød, men nå ble det flere brødskiver enn jeg har lyst til å fortelle. Men brødskivene hadde jeg gode ting; fisk og egg. Lunsj spiste vi mens vi jobbet, og da holdt jeg meg til planen. Middag på byen kan jo også være vrient. Men der begynner jeg å bli skikkelig flink på å finne gode alternativer!! Den ene kvelden spiste jeg Cæsar-salat som jeg ba om å få uten dressing. Neste kveld spiste jeg kun kjøtt og grønnsaker på Kina-restaurant, uten ris. Og jeg hadde to veldig koselige kvelder ute med jentene mine! Før vi dro tilbake til hotellet var vi innom Deli de Luca for litt kald brus og noe godis. Jeg valgte riktignok der en ganske kaloririk cookie fra Lenny & Leonard (eller hva de heter), men jeg valgte i det minste ikke en bøtte is fra Ben & Jerry!

Så jeg møtte opp til PT-time i dag tidlig i godt humør! Jeg takler hverdager, og jeg takler uforutsigbare dager! Jeg gleda meg veldig til treninga! Det er jo alltid kjempegøy! Og jeg vet jo fra før hvor godt det gjør meg, hvor bra det får meg til å føle meg! Men det aller, aller beste i dag var at jeg tenkte akkurat det; at dette er en feiring av hva kroppen min får til, ikke en straff for alle brødskivene jeg spiste i Stavanger! Det forteller meg at jeg virkelig har snudd livet mitt, og at jeg virkelig tenker helt annerledes en før!

Jeg sier ikke at alt går på skinner, men jeg kan garantere at det blir mye feiring framover!Liker

Kommentarer

Mette
,
Jeg må innrømme at jeg nå er i en litt heldig situasjon - jeg har permisjon fra jobben min. Det gjør at jeg har mulighet til å trene så mye jeg vil på dagtid mens de minste er på skolen. Men det har ikke alltid vært sånn. Da jeg begynte å trene var jeg i full jobb (minst) som skoleleder, og det var ikke lett å finne tid. Heldigvis for meg er jeg gift med han som kalles verdensmesteren i grei! Han tok på seg alt ansvar for hjemmet; husarbeid og unger. Han la alt til rette for at jeg skulle få tid til å trene så mye som jeg ville. Og jeg er han evig takknemlig. Det hjelper selvfølgelig å ha en avtale med en PT også. Da må man jo møte opp og det blir ikke like lett å finne på unnskyldninger for seg selv for å ikke dra å trene. Det er jo selvfølgelig lurt å avtale å trene med en venn også. Jeg vil igjen også anbefale deg å følge med på Family sine sider. Der kommer det snart ny timeplan og informasjon om høstens tilbud!