Family Sports Club Convention!

Ingen fancy overskrift i dag, men det er altså dette jeg har gjort i helgen. Vært på Convention med Family Sports Club-familien. Og godt er det at vi lever opp til navnet vårt. For jeg var eneste representant fra Askim, og jeg var litt engstelig for å bli litt alene, men nei da! Jeg har blitt tatt godt vare på av FSC PT'er, instruktører og ledere fra både Løten, Ørje og Mysen. Og flere andre steder.

Det jeg fikk med meg i går var først et foredrag om hvordan få fart på salget. Det er alltid nyttig det. Så kom et av høydepunktene; foredrag med Maren Erdvik, kjent fra bloggen fitliving, om sosiale medier! Jeg sugde til meg alle tips og triks, og kanskje får jeg enda bedre sving på bloggen framover!? Det viktigste av alt for meg er uansett å fortelle dere alle at alt er mulig, du kan få til det du vil - du kan endre livet ditt! Maren var verdens søteste, og jeg fikk masse inspirasjon til å bli en enda bedre blogger!

Så var det tid for trening! Timen het Skillmill Shape - og om du som leser dette er en av mine fantastiske PT-kunder så skal du nok få prøve!! Det var en heftig intervall-time med både Skillmill, kettlebell, romaskin og en kasse involvert! Svett og gøy!

Så hopper vi over det neste som skjedde (det var det jeg fortalte om på bloggen i går..) - for det som kom etterpå var morsommere! Da var det tid for middag og fest! Og om du tror at fest med PT'er, instruktører og andre treningsgale er kjedelig tar du feil! At middagen ble så gøy var mye takket være konferansieren - som var den kjente stand-up komikeren Ole Soo! Han hadde forberedt seg godt for det spesielle publikumet han hadde, og vi lo mye!! Hva som skjedde på nattklubben skal vi kanskje holde på nattklubben! Men gøy var det - og seint ble det!

Så til det dere kanskje lurer på - hvordan gikk det med hotellfrokosten? La jeg en plan? Og ikke minst - fulgte jeg den?

Ja, jeg la en plan. Men jeg la en enkel plan. Jeg fulgte mitt eget råd om å legge lista så lavt at jeg vet jeg klarer å komme over. (Det er faktisk helt genialt!) Planen var; forsyn deg bare en gang, spis egg og spis fisk. Og den planen fulgte jeg. Det ble to brødskiver med smør, ett speilegg og to biter peppermakrell. Så frokosten ble en mestringsopplevelse for meg! Det ble en veldig hyggelig frokost også. For jeg var redd jeg måtte spise alene (siden jeg nå var på Convention alene) - men takk til de to kjekke karene fra Ørje som kom for å holde meg med selskap!

Ev Convention smekkfull av inntrykk, opplevelser og kunnskap og moro! Jeg er så inderlig stolt over å være en del av FSC-familien!

Liker