Feiring kan være så mye!

Reidar og jeg var altså på toppen av Norges høyeste fjell i går! Turen opp til Galdhøpiggen er faktisk ikke så veldig tung - jeg anbefaler alle å ta den turen en gang! Det var med både barn og besteforeldre, og alle kom til toppen.!

Været var ikke mye å skryte av. Det regnet en del på den første etappen, og utsikten fra Galdhøpiiggen kan jeg si lite om. Tåka var tett, det snødde og vi så ingenting! Men alikevel en flott tur! Denne mestringsfølelsen jeg snakker så mye om var absolutt til stede der jeg satt på toppen og spiste tørre, medbrakte brødskiver! (Og, JA, jeg spiste sjokolade! Kan ikke være på Norges høyeste fjell uten å spise melkesjokolade!)

Grunnen til denne fjellturen var altså å feire sølvbryllup! Vi har vært gift i 25 år i dag - og ingen ville i sin villeste fantasi trodd i 1991 at vi skulle feire med en fjelltur!! Men det blir bare en konsekvens av snuoperasjonen vi har gjort. Feiring er ikke lenger det samme som mat (jo da, vi spiste en fantastisk 5 retters middag på hotellet kvelden før). Feiring kan være så mye mer. Og for oss ble feiring denne gangen å bruke kroppen til noe vi bare før kunne drømme om - å bestige Norges høyeste fjell! Og hvor herlig er det ikke å kjenne at kroppen fungerer, at man orker, at man mestrer og at man trives i egen kropp! Vårt ekteskap er virkelig verdt å feire, men det er det faktum at kroppen min kan brukes til å bestige fjell også!

Hurra for kjærligheten og hurra for en kropp som fungerer!

Her kommer flere bilder fra turen! Alle tatt av Reidar.

 
 Liker

Kommentarer