Fordeler ved trening!

I dag vil jeg snakke om fordeler ved trening.

Det er faktisk ingen ulemper ved "normal" trening!Selvfølgelig er det noe annet når vi snakker om toppidrettsutøvere- de er jo ute etter å tøye grensene og få til grenen sin best mulig, men det skal jeg ikke inn på denne gangen.

Det er utrolig mange fordeler når det kommer til trening, la oss ta en titt på noen av de:

En utrolig flott fordel ved trening er at du som regel blir i bedre humør. For det første; ser at du mestrer mer og mer og kommer nærmere målet dit. For det andre; du slipper løs flere dopaminer etter treningsøkten som øker velvære og gjør at du føler deg avslappet!

En annen fordel er at du lærer å sette deg mål og gjennomføre de! Dette vil absolutt overføres til hverdagen og gjør at du arbeider bedre og fullfører flere oppgaver!

Du reduserer risikoen for hjerte og kar sykdommer! Et sterkt og sunt hjerte er ekstremt viktig for å ha en god helse!

Søvnen blir bedre! (Som nevnt tidligere, du slipper løs flere dopaminer, som også er med på å hjelpe søvn!

Øke styrke og bevegelighet. Dette vil forebygge skader og vil gjøre hverdagen lettere, spesielt når du begynner å bli eldre!

Øke selvtillit!
Selvom du ikke nødvendigvis ser forbedringen, så kan bare tanken på at du trener gjøre deg mer selvsikker og trygg på deg selv!

Dette er bare noen få av fordelene ved trening, jeg kunne skrevet ut i det uendelig, men velger å trekke frem de mest sentrale og forståelige godene ved trening!

Ha en fin helg! :-)Liker

Kommentarer