Foredragsholder: Mette Myre

Når du åpner opp for mulighetene livet har å by på så kommer de jammen også! Dreams do come true!

Min drøm om å holde foredrag, og dele min historie med verden, går nå i oppfyllelse! Til lørdag har vi åpen dag på Family Sports Club i Askim. Der kommer det til å skje masse forskjellig! Salmaraton, sykkelmaraton og wattt-test. Og foredrag! Med meg! Som jeg gleder meg!

Jeg gleder meg fordi jeg er så inderlig glad i senteret mitt! Det blir gøy å få bidra på en sånn dag på senteret! Jeg gleder meg fordi jeg får en mulighet til å dele min historie! Og hvorfor er jeg så glad for å få dele min historie? Jo, fordi jeg har endret livet mitt totalt! Fra feit og fæl til fit og lykkelig. Ikke bare til fit og fornøyd, det hadde jo rimet bedre. Men jeg er lykkelig! Og jeg har sagt det mange ganger (og jeg kommer til å si det igjen), kunne jeg så kan alle! Kunne jeg - kan du! Det er mulig for alle å endre på livet sitt. Det er mulig for alle å nå måla sine. Det koster, og man må være villig til å gå veien. Men det er mulig!

Det er ikke noe som helst mystisk eller hemmelig med min suksess! Den inneholder mer trening, mindre mat, en PT, et treningssenter, en som visste hvordan han skulle endre min tankegang og en familie som aldri mista trua. Men nå er jeg godt i gang med foredraget mitt! Du kan jo komme på Family på lørdag og høre resten!

Ellers så er jo drømmen at du får mange muligheter til å høre meg senere! Og dreams do come true!Liker

Kommentarer