Godis på en onsdag?

Ja da! Det går fint det! Det kommer jo bare an på godteriet!

I dag skal jeg teste tre forskjellige barer fra Bodypower. Tre favoritter i originalversjonen - kan proteinversjonen måle seg?

Vi får se! Men foran meg nå har jeg altså en Mars, en Snickers og en Bounty i proteinbarversjon - og jeg er spent!

SNICKERS:

Energi: 834.36 kJ (199.41 kcal)

Fett: 7,1 g
Mettet fett: 2,7 g
Karbohydrater: 18,4 g
Hvorav sukker: 9,5 g
Fiber: 0,0 g
Protein: 18,2 g
Salt: 0,2 g
Type protein: melk, soya
Kunstig søtstoff: maltitol
Størrelse: 51 g
Palmeolje: Ja

Den inneholder altså greit med protein og kalorier, og en del karbohydrater. Men ikke karbohydrater nok til at denne alene kan gi optimal restitusjon.

Den store fordelen er selvfølgelig smaken! Jeg er glad i Snickers jeg , og dette var absolutt et godt alternativ! Eller rett og slett et bedre alternativ for meg som er så opptatt av trening og kosthold! Den smaker godt, og den gjør godt for kroppen! Og så slipper jeg helt å føle dårlig samvittighet for å spise godis på en onsdag!
MARS:

 

Energi: 837.33 kJ (200.07 kcal)
Fett: 4,6 g
Mettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 22,2 g
Hvorav sukker: 13,1 g
Fiber: 0,0 g
Protein: 18,8 g
Salt: 0,4 g
Type protein: melk, soya
Kunstig søtstoff:
Størrelse: 57 g
Palmeolje: Ja

Denne smaker også som en vanlig Mars (hurra!), men inneholder 8 ganger så mye protein som originalen.
BOUNTY:

Energi: 192 kcal
Fett: 5,7 gram
Karbohydrater: 17,3 gram
Sukker: 8,5 gram
Protein: 18,7 gram
Salt: 0,14 gram
Den store forskjellen fra originalen er at denne er fullpakket med protein og har redusert sukkerinnholdet med 70 %. Bounty har alltid vært en favoritt for oss som elsker kokos, og nå kan du altså få den i en mye sunnere variant, som inneholder under 200 kcal, bare 5 gram fett og hele 33 % protein pr. bar.

Skal jeg være ærlig (og det skal man jo) synes jeg at det er denne som ligner minst på originalen. Den ser ikke helt ut som Bounty inni, og den er en del seigere enn originalen. Men for all del - et alternativ jeg absolutt kan anbefale!
Men mindre enn 200 kalorier og 18/19 gram pr. bar er dette smarte alternativer å ha i treningsbagen, bilen, i skuffen på kontoret, i kjøkkenskapet - de kan brukes som et måltid når du er på farta eller har dårlig tid. Og de kan brukes som godis på en helt vanlig onsdag
Og heldige meg som "får lov" av Nils å spise proteinbarer flere ganger i uka! Et par ganger i uka kan jeg legge en av disse barene til hva jeg ellers har på kostplanen min. Og om tiden ikke strekker til er det også innafor å ta en bar!

Konklusjonen min er at dette er godis det er lov å spise på en onsdag! Og Mars og Snickers deler første plassen, med Bounty på en andre plass!

Barene får du kjøpt til kampanjepris på Bodypower. Og til lørdag finner du meg i butikken på Charlottenberg!

Liker

Kommentarer