Helt sjukt!

Merkelig uttrykk egentlig! For det jeg skal fortelle nå er helt fantastisk! Det burde hete helt friskt!

Men først - folk trener av så mange årsaker. Ønsket om å gå ned i vekt, bli sterkere, raskere, friskere eller helt andre ting kan være motivasjonen. Noen folk har mange unnskyldninger for å ikke trene. Ikke tid, ikke råd, ikke frisk og andre lignende ting!

Fru Johansson som jeg har fortalt om så mange ganger bestemte seg en vakker dag for at nå var det nok med unnskyldninger! (Selv om hun hadde nok av gode unnskyldninger). Hun har transplanterte lunger. Kunstige knær. Og hun er benskjør! Rettere sagt VAR benskjør! Først ble vi valgt ut til å være med på et forskningsprosjekt på Rikshospitalet fordi lungetransplanterte ofte ikke kommer i så god form som ønsket etter operasjon. Nå har fru Johansson vært og undersøkt benskjørheten sin. Og den finnes ikke lenger!! Fra verdier langt under normalen ligger hun nå langt over grensen for å ha sykdommen. Verdiene nå ligger på 12, og helt opp til 20 på lårbeina!

Hvorfor? Fordi hun bestemte seg for å begynne å trene! Fordi hun trente med PT (meg) flere timer i uka i over ett år! Fordi hun trodde det var mulig!

Sjukt bra!! Gratulerer av hele mitt hjerte til Yvonne!

Og hvilken unnskyldning har du for å ikke trene??Liker

Kommentarer