Ingen er bare det du ser!

Kan du se på meg hvem jeg er? Kan du se hva denne livsstilsendringen har gjort med meg? Kan du vite at det du ser er det som er rett? Kan du dømme meg ut i fra hva du ser?

Vi hadde altså familiejulebord i går. På restauranten kom det en litt innpåsliten nisse bort til oss. Han var for så vidt grei nok han egentlig altså; han delte ut sjokolade. Men vi var jo der for å kose oss sammen, ikke for å bli forstyrret av en nisse! Så viste det seg at det ikke var en nisse, men vår beste venn i verden som hadde kledd seg ut for å overraske oss! Og gjett om vi ble overrasket!! Vår venn bor i Trondheim, men hadde vært i Oslo i et møte, og bestemte seg altså for å gjennomføre dette stuntet! Vellykket - og veldig, veldig hyggelig!

Altså; det som så ut som en innpåsliten nisse viste seg å være en venn jeg er skikkelig glad i!

Hvorfor forteller jeg denne historien? Jo, dere ser godt hva som har skjedd med meg! Og ja, jeg er dritstolt av det! Men du ser ikke hva som har skjedd på innsiden. Det er et enda større mirakel for meg! Så når jeg legger ut bilde av meg selv i trenings-bh så er det ikke sikkert at det er fordi jeg er så høy på pæra. Kanskje er jeg bare inderlig stolt av meg selv? Kanskje er jeg rett og slett bare endelig lykkelig? Kanskje jeg rett og slett bare endelig har lært meg å være glad i meg selv, og min egen kropp?

Ingen er bare det vi ser! Nettopp derfor synes jeg vi alle burde heie på hverandre!Liker

Kommentarer