Hva du gjør i dag -

har betydning for hvor du er i morgen!

Det finnes så mange ordtak, gullkorn og sitater om at mange små ting blir til en stor. Som at Rom ikke ble bygget på en dag, men at de la på stein hver eneste dag. Som at mange bekker små blir en stor å. Som at

Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out!

 
Det er jo fordi det faktisk er sånn! Suksess kommer ikke over natta. Det kreves noe hver dag. Det trengs ikke en kjempejobb hver dag. Men en viss innsats må til - hver dag.

Ikke la deg lure til å tro at det er ikke så farlig i dag. Det er så lenge til. Men bare i dag. Jeg er jo så sliten. Jeg fortjener det jo. Og alle disse tingene vi sier til oss selv for å rettferdiggjøre at vi spiser litt for mye, eller trener litt for lite.

På plandag med hele personalet de to siste dagene har jeg møtt på relativt mange utfordringer. Men med en plan i baklomma har det gått helt fint! ( 2-0 til meg nå faktisk) I dag ble det servert pizza! Og store mengder smågodt. Men jeg spiste salaten min jeg. Og proteinbaren min.
Og hvorfor gjør jeg det da? Fordi det faktisk er sånn at litt innsats hver dag er det som til slutt gir suksess! Min vei til NM blir faktisk påvirket av om jeg spiste salat eller pizza i dag. Treninga mi, kroppen min blir påvirket av om jeg valgte sjokolade eller proteiner i dag.

Jeg vet konsekvensen av valgene jeg tar. Konsekvensene av pizza og smågodt er noe annet enn konsekvensen av salat og proteinbar. Og jeg vet hva jeg vil ha!

Og jeg vet at suksess langt der framme et sted er avhengig av de valgene jeg tok i dag! Da blir det ikke så vanskelig å ta de rette valgene!
 Liker

Kommentarer