Hvor går veien nå?

Jeg har jo vært så vill og gal at jeg har fortalt "alle" om mitt ultimate hårete mål. Som altså er å stille i NM i bodybuilding! Det er så vidt jeg tør å skrive det. Det er jo et sykt hårete mål. Særlig hvis du vet hvem jeg var for 5 og et halvt år siden. Rettere sagt hvis du vet hvordan jeg så ut for 5 og et halvt år siden.

Men jeg har altså snudd livet mitt totalt på hodet! Og jeg har pushet grenser og nådd mål jeg aldri hadde trodd. Det er det som er bakgrunnen for mitt hårete mål; for hvor langt kan jeg egentlig pushe meg selv? Hvor går egentlig grensen for hva jeg kan klare? NM er jo det ultimate målet. Men det er det å finne ut hvor min grense går som er det jeg vil finne ut. Kan jeg bli så god at jeg får stå på en scene sammen med de beste i landet? Jeg kan ikke stoppe opp på den veien jeg går nå uten å finne min grense!

Og nå begynner ting å bli litt mer virkelige. Det er ikke lenger et hårete mål et sted langt inn i framtida. Nå er det bare måneder til NM. Hva jeg spiser hver dag, og hvordan jeg trener hver dag er nøye planlagt - med NM som mål. Men nå er det mer som må planlegges. Hvilken klasse? Hvilken couch? Hvem vil la meg stille for dem? Finnes det en klasse for gamliser som meg? Hva vil en couch si at jeg må jobbe med?

Dette er så spennende! Hvor går veien nå?
Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,

Wow, du har virkelig gjort det bra 😊 er folk som deg som inspirerer og motiverer 😊

nouw.com/frulea
metteetterfettet
metteetterfettet,

Ojoj, tusen takk! 😊

nouw.com/metteetterfettet