I don't go into things to test the water -

I go in to make waves!

Jeg har da ikke jobbet r...a av meg for å fremdeles gjemme meg! Jeg ønsker å bety noe for andre. Jeg ønsker å gjøre en forskjell i denne verden! Og vet du hva? Jeg kommer til å gjøre akkurat det!

Kan man virkelig endre seg så mye som jeg har gjort? Og da snakker jeg ikke om hva du ser. For det er synlig for alle som har sett et før-og-etter-bilde av meg at jeg har gjort store endringer på utseendet mitt! Men du kan ikke se at min nye selvtillit er helt ekte! Du kan ikke se at bildet av "feite og fæle"-Mette jeg hadde inne i hodet mitt er totalt visket bort! Og du kan ikke se hvor vanvittig mye det betyr for meg!

Du kan kanskje se at hva jeg fokuserer på, og hva jeg bruker tiden min på, også er totalt endret! Jeg husker ikke engang hva "feite og fæle"-Mette gjorde på lørdager! Men jeg har en mistanke om at den i alle fall inneholdt potetgull, fløtesaus og sofatid! Lørdager nå da? Jo, i går var jeg PT-student det meste av dagen! Jeg løp pyramide-intervaller og demonstrerte knebøy! Etterpå var jeg på Fitness Convention på Idrettshøyskolen i Oslo, og testet Skill-Mill! Og trente! Sammen med kolleger fra treningssenteret!

Det ble til og med en aldri så liten bytur! Med gamle og nye venner. Unge og "gamle" venner! Og sein kveld!

Jeg vet godt hvilken type lørdag jeg har tenkt å ha framover!Liker

Kommentarer

Barbro Greaker
,
Hurra for meningsfulle lørdager, Mette! Jeg er så imponert, stolt og mest av alt lykkelig på dine vegne❤️. Selvtilliten du har nå kler deg perfekt! Fortsett å stå på, jeg heier på deg hver dag og blir også inspirert! Kan du, kan jeg. Glad i deg???.
Mette
,
Ojoj, Barbro! Tusen hjertelig takk for gode ord! Det betyr så mye mer enn du aner ?! (Jeg blir helt speechless, og det er ikke ofte?). Og klart du kan ?