I want muscles!

Det begynner å skje ting! Det begynner å bli synlige resultater av all trening jeg gjør! Og ja - jeg elsker det!

Jeg har snakket mye om magen min. Men i dag vil jeg fortelle om armene mine! Jeg gikk alltid meg langarma gensere. Jo, jeg gikk jo i t-skjorte om sommeren, men helst ikke. Å kjøpe kjole var vanskelig. Har du noen gang tenkt over hvor mange penkjoler som er uten armer? Med de armene jeg hadde, hadde jeg ikke selvtillit nok til å gå med klær som viste fram armene mine. Så gikk jeg ned i vekt. Ble armene fine da? Nei! Det ble veldig mye løs hud under armene, og jeg kunne i hvert fall ikke gå med klær uten armer. Det er ikke få timer med trening jeg har svettet meg igjennom med langarmet topp. Så kom endelig operasjonen som fjernet all overflødig hud! (En av de lykkeligste dagene i mitt liv).

Og etterpå er det vel heller regelen enn unntaket at jeg trener i singlet! Og mange, mange timer med målrettet jobbing etterpå kan jeg jammen si at jeg elsker armene mine også! Jeg kan ikke alle de rette uttrykkene, men det har kommet fram mye jeg er stolt av nå i det siste. Du kan se både biceps og triceps og skillet i mellom - og jeg er inderlig stolt.

Sånn går det når viljestyrken er stor og PT'en verdens beste!
 Liker

Kommentarer

Marita
,
Har gjort akkurat det samme og kler meg bare i singlett....å gå med kjole uten ermer er bare gøy nå ? utrolig moro når hard trening synes ? ?