I win again!

Nok en sangtekst som har satt seg på hjernen. Jeg tror av alle ting det er BeeGees som sang dette. Og jeg tror fremdeles ikke det er innafor å si ; men jeg er så utrolig fornøyd med meg selv nå. Jeg føler at jeg vinner! Igjen og igjen! Jeg vinner over meg selv! Jeg vinner over Mette med fettet! Jeg vinner fordi jeg vinner i hodet mitt!

Det har gått enda en uke uten snev av feilskjær. Jeg følger treningsprogrammene jeg har fått av Roar. Jeg gir det alt jeg har hver gang! For Roar har lært meg at den som gir mest får mest!! Så da gir jeg så mye jeg kan da! Jeg følger dietten jeg har fått av Roar! Uten snev av problemer. Ingenting har vært utenom planene der! Og min mentale balanse som jeg kaller det er også der den skal være! Jeg har verdens beste støtteapparat rundt meg! Jeg har utrolig dyktige og proffe trenere/coacher/venner rundt meg! De har virkelig trua på meg! Og jeg har trua på meg!

I win again! (Fordi det har jeg bestemt meg for!). Og synes du jeg har blitt litt kvalm og høy på meg sjøl får det stå for din regning - jeg er lykkelig!Liker

Kommentarer

Tina Reiser,
Herlig innstilling! Stå på videre 😊
tinareiser.no
metteetterfettet
metteetterfettet,