Ikke bare utenpå!

Jeg har snudd opp ned på livet mitt i løpet av de siste fire årene! Endringene på utsiden er åpenbare! Og jeg innrømmer at jeg er stolt av kroppen min i dag! Jeg hadde aldri drømt om å nå så langt når jeg startet opp dette prosjektet! Men det er faktisk bare en del av endringen, bare halvdelen av "fit og lykkelig". Trening, kosthold, PT, viljestyrke og utholdenhet har gitt meg en kropp jeg altså er skikkelig stolt av - gjort meg "fit"!

[caption id="attachment_165" align="alignnone" width="3543"]
Fotograf Jonas Ingstad[/caption]

Men jeg er også utrolig fornøyd med å ha blitt kjent med min egen kropp! Jeg har aldri før hatt noe forhold til kroppen min fra halsen og ned! (Jo, egentlig hatet jeg den..). Jeg har alltid vært en smarting, og det var der identiteten min lå. Men jeg kom til et punkt i livet hvor jeg forsto at når det gjaldt utseendet hadde jeg ikke noe å stille opp med! "Ingen bryr seg om hvor smart du er hvis du ikke ser bra ut!" Og i den troa har jeg levd det aller meste av mitt voksne liv. Men denne prosessen har lært meg å elske hele meg selv, lært meg å bli venn med min egen kropp. Jeg elsker å oppdage hva jeg faktisk kan klare! (Og grensen er ikke nådd enda!). Det å trene gir utrolige mestringsopplevelser! Lite kan måle seg med å klare 150 kilo i knebøy! Men lite kan også måle seg med å endelig ha blitt bestevenn med meg selv og min egen kropp!

[caption id="attachment_160" align="alignnone" width="5014"]
Overvektige Nils Alexander Schaug (fra Askim) begynte å trene, og ble bodybuilder og personlig trener. Her med Mette Myre, som han er personlig trener for. Tre år med hardtrening har gjort underverker for Mette Myre. Personlig trener Nils Alexander Schaug er imponert over at hun klarer 150 kilo i knebøy. Foto: Se og Hør[/caption]

Jeg har en ny måte å betrakte hele livet på faktisk! (De som står meg nær kan skrive under på det!). Jeg er i bedre humør, er mindre redd, tar ikke lenger alt i verste mening, har en helt annen sjøltillit og tro på at jeg er bra - og tror på det når jeg får komplimenter, jeg tror til og med på det når folk sier de er glad i meg! (Før var jeg jo ikke glad i meg selv en gang).

Kroppen er endret. Forholdet til min egen kropp er endret. Forholdet til de som står meg nær er endret. Måten jeg ser på livet og verden rundt meg er endret. Livet mitt er endret - rett og slett!Liker

Kommentarer