Ikke noe kommer av seg selv!

Sorry, men sånn er det bare! Eller, ikke sorry egentlig! Det betyr jo igjen det jeg prøver å si og prøver å leve etter - det er faktisk opp til meg! Og bare meg! Vil jeg noen vei må jeg ta de stega som kreves da! Det kan være tunge og vanskelige steg, men de må tas om mål skal nås!

Og det kommer set-backs. Det er da det gjelder å holde ut! Dere som følger meg vet at jeg er veldig fornøyd om dagen! Jeg jobber hardt og målrettet! Og kunne virkelig ikke vært mer motivert! Men gårsdagens Tanita-måling var ikke noe å rope hurra for! Og jeg har sannsynligvis fått meg en brist i ett ribbein! På trening! Men jeg gjennomførte lørdagens planlagte rygg-økt a likevel!

Så hva gjør jeg med dette? Dårlige målinger? Og skader? Ikke noe spesielt rett og slett. Jeg fortsetter å følge alle planer, både kostplaner og treningsplaner. Det betyr treningsfri i dag. Og at en ny uke starter i morgen. Og ny uke krever forberedelser. Jeg vet allerede nå hvilke økter som skal trenes når (uansett hvor vondt jeg har i ribbeinet). Og jeg vet hva som skal spises når. Og jeg har brukt ettermiddagen på å lage middager for resten av uka.

For jeg mener helt ærlig at det er få unnskyldinger som er gode nok! Og målet mitt er fremdeles å stå på en scene i 2019 for å vise fram hva jeg har fått til!

Best thing I ever did was believe in me!Liker