Ingen seier uten kamp!

Jeg har seiret!

Jeg har seiret over fettet. Jeg har seiret over de dårlige unnskyldningene. Jeg har seiret over den elendige sjøltilliten. Jeg har seiret over fastgrodde tankemønstre. Jeg har seiret over de mildt sagt håpløse matvanene jeg hadde.

Jeg føler meg som en vinner. Hver dag! Jeg føler meg som en vinner fordi det er lett å stå opp fra senga (kan være vanskelig med 125 kilo kropp det!). Jeg føler meg som en vinner når jeg tar på meg olabuksa mi (som er i en størrelse jeg bare kunne drømme om før). Jeg føler meg som en vinner når jeg spretter opp og ned trappene her (før fikk jeg helst noen andre til å gjøre ting som krevde en tur i trappene). Jeg føler meg som en vinner når jeg drar for å trene (en glede hver gang, før var det helt uaktuelt med trening). Jeg føler meg som en vinner når jeg lager sunn og god middag til familien (mitt kosthold smittet jo over på hele familien før). Og jeg føler meg som en vinner når jeg sitter og holder på kaffekoppen min, og bare drikker kaffe hele kvelden selv om det står vafler, is og nonstop på bordet (før hadde jeg forsynt meg rikelig med alt, og spist restene etter at gjestene hadde gått).

Jeg har seiret. Men det har ikke vært uten kamp! Det har virkelig vært, bokstavelig talt, blod, svette og tårer! (Jeg har arr på leggen som bevis).Jeg har virkelig lagt ned sjela mi i denne kampen. Jeg har ofret mye. Men det vanskeligste å ofre har kanskje vært de dårlige unnskyldningene og bortforklaringene. For jeg må jo innrømme at jeg spiste mye, og usunt, når jeg veide 125 kilo. Du blir ikke så stor av å spise gulerøtter og knekkebrød, du blir ikke det. Ingen unnskyldning og bortforklaring. Jeg må jo også innrømme at jeg hadde jo tid til å trene. Ingen unnskyldning og bortforklaring holdt her heller. Jeg kunne velge både å kjøpe, og å lage sunnere mat også. Ingen unnskyldning eller bortforklaringer her heller lenger.

Skal du vinner seier må du kjempe! Rett og slett!Jeg kjempet og vant! Og det har vært verdt det alt sammen!

Jeg er en vinner!

Ta opp kampen i dag! Du kan seire!
 Liker

Kommentarer