Inspirert/inspirere?

To be inspired is great! To inspire is incredible!

Jeg er så inderlig, og evig, takknemlig for de menneskene som har inspirert meg på veien fra feit og fæl til fit og lykkelig! (Ja, jeg vet at noen av dere ikke liker det uttrykket. Men det var sånn jeg hadde det - jeg følte meg feit og fæl!). Det er mange som har vært der for meg, og jeg skal nevne noen navn. Men vet du hva - det var denne Mette før fettet som tok den første, og aller viktigste, bestemmelsen om at nå var nok nok, og at jeg fortjente bedre enn dette! Hvis du skal lykkes i det å endre livet ditt så må det i utgangspunktet være du som vil det for din egen skyld! Det er det aller beste utgangspunktet for suksess!

Jeg har fått helt uvurderlig hjelp underveis. Jeg har blitt så til de grader inspirert av å ha folk rundt meg som hadde trua på meg! Jeg vet jeg har sagt det før, og jeg kommer til å si det igjen - jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten Eirik og Nils! Aldri! Sånn er det bare! Og jeg vil for alltid være takknemlig for hva de to gutta har gjort for meg! De inspirerte meg til å bli den Mette jeg egentlig er; en blid, positiv, levende og åpen Mette. Og takket være Eirik og Nils har jeg i dag trua på meg selv! Og det er for meg viktigere enn jeg kan forklare! Jeg elsker min nye kropp! Men jeg elsker også min nye sjøltillit!

Nå er drømmen å inspirere andre! Jeg vil så inderlig gjerne være den som viser deg veien til et nytt liv, en ny kropp, en ny tro på deg selv! For jeg vet hva som må til for å endre livet. Jeg vet hva du må igjennom. Og jeg vet hvor lykkelig du blir på den andre siden!

Og med så mange aldeles herlige, og nydelige kunder jeg har, så har jeg fått lov til å kjenne bittelitt på det å være en inspirasjon!

Den beste følelsen jeg noen gang har kjent på!Liker