#killedbackday!

Det var dette med å sette seg selv i situasjoner du vet du mestrer da! Det er virkelig gull verdt for meg! Selv i perioder hvor alt "går på skinner". Jeg har god kontroll på spising og kalorier. Det kan være en utfordring. Jeg har god kontroll på trening. Det er jo bare gøy, men alltid mer å lære. Jeg har god kontroll på planer og ideer. Veldig spennende. Jeg begynner å få kontroll på målene mine. Det er gøy å ha konkrete ting å jobbe mot. Jeg begynner å få kontroll på min nye hverdag som hjemmeværende. Så mange muligheter det gir!

Jeg er altså "på hugget" om dagen! Men det betyr ikke at jeg ikke trenger disse mestringsopplevelsene som er så viktige for meg!

Jeg trener enda litt mer spesifikt nå enn før. Jeg har delt opp kroppen 6, og trener en del om gangen når jeg trener alene. I dag var det tid for ryggen; backday! Jeg kan mer enn nok øvelser for å trene en drøy time alene. Jeg synes det er gøy å trene rygg. (Jeg synes i grunn alle 6 treningsøktene er like artige). Jeg liker å løfte tungt og mye. Og markløft gir meg gode muligheter for det! Jeg rodde med stang, og tok markløft annenhver gang. Men så ble fristelsen stor, jeg måtte bare løfte skikkelig tungt!

Så der sto jeg da! Med 100 kilo på stanga. Med preworkout i kroppen. Kritt på henda. Løftestropper rundt håndleddet. Med sjøltillit. Og I am a bootyman på øret!!! (Ikke min spilleliste , for å si det sånn!). Og løfta! Så mange ganger jeg hadde lyst til! Det gir mestringsfølelse det! I killed it!

Jeg fortsatte med mye annet gøy. Mot slutten endte jeg opp med en øvelse jeg tror kalles roing med hantler. Jeg begynte med en vekt. Men så slo konkurranseinstinktet mitt til. (Egentlig er jeg lite interessert i konkurranse med andre. Men jeg er blitt veldig glad i å konkurrere med meg selv. Kan jeg klare å slå meg selv fra forrige økt?) Jeg gjorde 10 repetisjoner. Hentet en tyngre vekt. Gjorde 10 repetisjoner. Hentet en tyngre vekt. Helt til jeg sto med en vekt jeg ikke har mestret før. Mere mestringsfølelse! I killed it!

Uansett hvor små eller store mål og planer du har kan du sørge for å utsette deg for en seier i dag. Bare legg lista på et sted hvor du er sikker på å komme over! Bestem deg for å gå ut i dagen og "kill it"!
 
 Liker

Kommentarer