Kunne jeg så kan du!

Ja da, jeg har sagt det mange ganger før. Men det er sant! Jeg kan ikke få sagt det mange nok ganger. Hvis jeg kunne snu livet mitt helt rundt, så kan du også!

Jeg er ikke operert. Jeg har ikke funnet en mirakelkur. Jeg har ikke gjort noe veldig nyskapende og sært. Hva har jeg gjort da? Jeg har gjort det eneste som fungerer (i følge meg da). Trent mye. Spist mindre? Tja, det stemmer ikke helt. Jo da, jeg har spist mindre potetgull, mindre kanelsnurrer, mindre brødskiver med Nugatti på. Men jeg spiser ikke lite. Jeg spiser bare bedre. Mye bedre. På dager med styrketrening (som tross alt er de fleste dager i uka) spiser jeg seks ganger om dagen. Den tanken om at man er flink når man spiser lite er helt feil. Du skal ikke spise lite. Du skal spise riktig.

Og, sist, men absolutt ikke minst, jeg har endret måten jeg tenker på. Fra å tenke at dette blir for vanskelig for meg, dette vil aldri jeg klare til å virkelig tro på at jeg kan få til. Jeg vet du har lest dette før. Men det er så viktig for meg. Jeg har det så godt. Jeg ser bra ut. Men enda viktigere - jeg har det helt topp. Jeg elsker livet, meg selv, kroppen min!

Og jeg har elsket denne dagen også! Det er nemlig ikke hver dag jeg blir kalt for ei rype!!
Liker

Kommentarer

tonjemnaess
tonjemnaess,