Leggday

Det er ingen skrivefeil i overskriften! Søndag var en legday som ble til en leggday!

Planen var å trene beina på søndag ettermiddag. Nils og jeg hadde en, som alltid, kjempegøy, og kjempehard time! (Den mannen kan det å pushe med et smil om munnen!)

Jeg har fremdeles noe løs hud på kroppen. Magen og armene ble jo strammet opp i løpet av to operasjoner vår og sommer 2015. Men det er noen rester på innsiden av lårene også. Ikke det at det plager meg i særlig grad, men det er løs hud der. Jeg har tenkt tanken på at en ny operasjon er tingen. Men etter gode råd fra verdens beste PT har jeg gått for å se hva trening kan gjøre for låra mine. Økt muskelvolum vil jo føre med seg litt strammere hud, er tanken. På søndag gjorde vi kjente øvelser. Og vi gjorde nye (for meg) øvelser som tok på litt andre steder enn vanlig, øvelser som skal bidra til å gi meg enda litt finere lår!

Her er det knebøy! Elsker det!
Så var det rygghev! Med kettlebell! Jeg må innrømme at Nils hadde mye bedre tak på den øvelsen enn meg! Men gøy var det! Og jeg kjente jo godt hvorfor vi gjorde den øvelsen, for å si det sånn!
Så denne da! Den var ny! Og effektiv!
Og tung!!
Så etter mye jobbing med lårmuskulatur flyttet vi fokus til leggene! Og jeg skal si det ble et effektivt fokus! Jeg vet jo ikke hva alle maskiner heter, men jeg gjorde øvelser hvor jeg satt, øvelser hvor jeg stod, øvelser på ett bein, øvelser på to bein, øvelser med hælen vendt utover, øvelser med rett fot.

Derfor ble det leggday - med to g'er! Kjempeøkt, på mage måter! Og jeg er fremdeles støl i leggen!
Søndagen var altså en super legday, som ble til en enda mer super leggday!

 

 Liker

Kommentarer