Nå også sponset av Body Power!

Jeg handler mye hos Body Power. Jeg har handlet så mye på Body Power på Tøcksfors at jeg regner Patrik i butikken der som en av vennene mine! Jeg handler så mye der at jeg har både t-skjorte og shakere som jeg har fått med på kjøpet.

Jeg bruker mye proteinprodukter! Det har vært en redning for meg at det finnes så mye protein-godis. Jeg spiser proteinchips, proteinbarer og proteinpudding. Og kommer det noe nytt på markedet tester jeg gjerne ut det!

Og jeg bruker mange produkter som hjelper meg i treningen! Jeg trener opp til 10 økter i uka, og trenger produkter jeg bruker både før, under og etter treningen!

Nå er jeg så heldig at Body Power har begynt å sponse meg! Hurra! Jeg er så glad for muligheten til å teste ut ulike produkter. Jeg har vært på jakt etter en ny pre-workout, og nå har jeg fått en av Body Power som heter Wake up the dead! Jeg har bare prøvd den to ganger, men det virker lovende! Jeg er ofte gira fra før, og gleder meg veldig til treninger så det blir spennende å se om jeg kan få enda et ekstra kick som gir meg energi til å få enda mer ut av treningene!

Jeg har også fått noen bokser med drikke; Celcius- drikkene finnes i hele 8 herlige smaker. Den er sukkerfri, inneholder vitaminer og gir deg energi! Jeg har drukket de både etter trening, og på lange kvelder på kurs! Den funker like bra til begge deler! Og akkurat nå er de på tilbud også! Løp og kjøp!Liker

Kommentarer