Noen grunn til å se bakover?

Jeg er den første til å si at det viktigste er å fokusere på det som ligger foran oss. Det er lite vi får gjort med det som ligger bak. Men det finnes en veldig god grunn til å se bakover. Det er for å se hvor langt vi faktisk har kommer!

Facebook minnet meg på at det er 5 år siden jeg gjennomførte mitt første løp! Jeg var sykt stolt av meg selv da, og jeg var utrolig fornøyd med både form og utseende! For jeg startet med å løpe fra en lyktestolpe til neste lyktestolpe! Og da hadde jeg ikke løpt siden videregående! Så allerede på mitt aller første løp følte jeg at jeg hadde kommet langt.

Men etter det første løpet ble jeg motivert mot å jobbe mot hårete mål! Året etter ble det to løp på 10 kilometer hver. Og året etter der igjen, altså i 2015, fullførte jeg halvmaraton på Oslo Maraton! Snakk om å komme langt, spør du meg!!

Etter dette har jeg hatt fokus på litt mer styrketrening og mindre kondisjon. Men dette blikket bakover i historien min minnet meg atter en gang på at jeg kan få til alt jeg bestemmer meg for! Og det er en utrolig god tanke å ta med seg på veien mot nye hårete målLiker