Og vinneren er meg!

Jeg har også vunnet! Jeg har ikke vunnet en give-away, eller en bag! Men jeg vant et nytt liv!

Jeg har sagt før at jeg skylder Family og PT'en min livet mitt! Takket være dem har jeg snudd hele livet mitt trill rundt! Både kropp og sjel har gått igjennom en total forvandling!Jeg har endret både utsiden og innsiden! Jeg har jobbet beinhardt, og jeg har vunnet! Jeg har vunnet en ny kropp. Jeg har vunnet en ny sjøltillit. Jeg har vunnet nye vaner og nye tankemønstre. Jeg har vunnet en helt ny energi. Jeg har vunnet en helt ny hverdag. Jeg har vunnet så mye.

I går sto jeg litt ekstra tidlig opp for å rekke en time med X-fit på senteret før Bootcampen. Ikke fordi jeg hadde spist litt for mye pizza på fredag (for det hadde jeg). Men fordi jeg hadde lyst! Jeg ble rett og slett glad da jeg oppdaget at jeg rakk begge deler.

Vi feira bursdagen til minstejenta her i går også. Jeg bakte den berømte "Hvordan-få-flest-kalorier-opp-i-en-langpanne-kaka", serverte taco og godteri. Og enda mer! Og det uten å en gang tenke på å falle for fristelsen til å spise noe av det! Det er å vinne for meg det!

Det beste er at du kan også vinne!

Kunne jeg - kan du!

Jeg vant! Du kan vinne!

Her er noen flere bilder fra Bootcampen i går! Det er skikkelig artig å være med på! Har du muligheten til å bli med på det så anbefaler jeg absolutt å slå til på det! Herlig å trene ute! Og variasjon er alltid gøy!

 
Fokus på mage og legger på slutten av campen i går!
 Liker

Kommentarer