Piece of cake?

Eller a walk in the park?

La det være sagt enda en gang; jeg har gått veien fra "feit og fæl" til "fit og lykkelig"! Jeg er lykkelig! Jeg elsker kroppen min! Jeg elsker å trene! Jeg elsker livet mitt! Og det er mye spennende som skjer i livet mitt for tiden. Sponsing. Jobbmuligheter. Kurs. Studier. Muligheter for å dele min historie. Muligheter til å inspirere andre.

Men har jeg kommet dit nå at dette nye livet er piece of cake? A walk in the park? Er alt bare enkelt nå? Er alt bare velstand og seier etter seier?

Nei! Eller; det er for det meste velstand og seire. Men jeg jobber hardt for det hver eneste dag! Jeg jobber knallhardt hver dag med trening (som jeg elsker). Jeg jobber knallhardt hver dag med kostholdet (som er en utfordring), Jeg jobber knallhardt hver dag med det mentale (som også krever mye av meg). Jeg tror bare de som står meg aller, aller nærmest forstår hvilken jobb jeg gjør - hver eneste dag!

Dette forteller jeg for at du skal se at det er ikke noe lettere for meg enn for deg. Vi må alle gå alle de trappetrinna som kreves for å komme opp. Det er sant det som står på T-skjorta mi her;

There is no elevator to success. You have to take the stairs.

Og da må du ha noen strategier i hverdagen. Da må jeg ha noen strategier i hverdagen. I går kveld hadde vi besøk. Veldig koselig! Men jeg hadde vært litt vill og gal og lagd pizza! På en tirsdag! Og det ble som alltid noen rester. Hva gjør jeg med det? Før hadde jeg spist et par biter etter at gjesten gikk. Så hadde jeg snikspist et par til mens Reidar var på badet. Og hadde det vært mer igjen da hadde jeg spist det til frokost! Det er sånn man blir så overvektig som jeg var. Men nå har jeg noen nye strategier, for dette er ting jeg må jobbe med og tenke igjennom - hva gjør man med fristende rester? Jo, jeg sendte med gjesten nok til en skikkelig lunsj i dag. Og resten la jeg fort i fryseren så familien har pizza til fredag kveld selv om jeg ikke kommer til å være hjemme da.

Resultatet; jeg gikk og la meg uten å spise noe mer. Jeg våknet i dag med følelsen av velstand og seier!

Bli med meg og ta noen skritt i den trappa i dag! Kan jeg - kan du!
 

 

 

 Liker

Kommentarer