Rom ble ikke bygget på en dag!

Men, de la på nye steiner hver dag!

Jeg har et hårete mål. Jeg skal være med i NM i bodybuilding. Om ca 11 måneder. Det er langt fram dit. Men det jeg gjør i dag teller! Derfor har jeg fulgt kostplanen fra Nils til punkt og prikke i dag. Derfor spiste jeg ikke lefse og kjeks hos bestemor og bestefar i stad. Derfor er jeg dritsulten nå.

Og derfor har Nils laget en ny treningsplan til meg. Litt endringer i forhold til rekkefølgen på ting. Og innføringen av en fridag i uka. Og så blir det sånn heretter at på timene til Nils rullerer vi slik at han får være med meg å trene alle de ulike muskelgruppene. Så derfor har jeg fulgt ny treningsplan fra Nils til punkt og prikke i dag. Det betydde ryggtrening på egenhånd. Det ble ei bra økt (selv om jeg hadde mye dårlig musikk på øret).

Det gjelder deg også. Skal du nå dine egne mål må du legge på stein hver eneste dag! Det er det eneste som nytter. Men det er jo også det som gjør det så gøy! Hver eneste dag kan du være med å bidra til at du kommer nærmere målet ditt. Og det "lille" du gjør i dag har betydning for framtiden.

Det er jo også "good news" - du trenger ikke bygge Rom på en dag, det holder å legge på en stein!
 

 Liker

Kommentarer