Så kom nedturen da!

«Det var det jeg sa!». Jeg er redd for at noen tenker det akkurat nå! Men det får stå for din regning! Du må lese litt mer før du evt. kjenner på skadefryden.

Jeg har skadet meg! På trening! Jeg har pushet så hardt på trening at det knaket i et ribbein! Liggende på rygg i Smithstativet med x antall kilo på stanga kjente jeg at «noe» skjedde. Etter tre dager med trening - og økende smerte dro jeg til lege som ga meg totalt treningsforbud! DET er nedtur det!! DER har du den største nedturen! Han sa at om det er brudd eller brist spiller ingen rolle, men du MÅ ta det med ro! Ellers kan det fort vare lenge en sånn skade!

Å skade seg er nedtur. Å få treningsforbud er enda større nedtur! Men det blir også en test for meg - og min mentale balanse som jeg snakker om! Jeg har vaklet mellom fortvilelse og håp. Mellom «nå gir jeg opp alt» og «I’ll be back». Jeg har vekslet mellom stakkars meg og jeg skal vise dem jeg! Jeg har måttet jobbe hardt med tankegangen ja! Og igjen hadde det vært en mye tøffere jobb uten Nils og Roar! De har sagt akkurat det jeg har trengt å høre!!

Ja, det ble noen lomper med Nugatti og peanøttsmør en dag her! Ja, det har blitt noen tårer! Ja, det har blitt mye sofatid og Netflix. Men bare vent; I’ll be back! Det at jeg har skadet meg betyr ikke at jeg har nådd den grensen jeg er på jakt etter. Så nedtur eller ikke. Lomper eller ikke. Det blir noen dager til med hvile. Og med riktig kosthold. Så er jeg tilbake på banen igjen. Og jeg kommer til å bli sterkere enn før; fysisk og psykisk!

Just watch me!

P.S Bildene er fra lørdagens ryggøkt - MED bristet/brukket ribbein....Liker