Snakk pent til deg selv!

"Selftalk is the most powerful form of communication because it either empowers you or it defeats you"

Hva sier du til deg selv? Det har stor betydning for hvor du er i livet ditt, og hvordan du har!

Hva sa jeg til meg selv når jeg var feit og fæl? Jo, akkurat det - at jeg var feit og fæl. Og "it defeated me". Det fikk så mange konsekvenser på så mange områder. Jeg endte opp på et sted jeg ikke ville være, på et sted hvor jeg ikke hadde det godt. En dag var bare nok nok!

Jeg begynte å si helt andre ting til meg selv. Jeg begynte å si ting som "empowered me". Og konsekvensen av det ble en helt annen. Det førte meg til et helt annet sted i livet, et sted hvor jeg snakker om meg selv som fit og lykkelig! Det er jo det jeg er; fit og lykkelig!

Jeg var på fest i går. Før hadde jeg sagt mye til meg selv på forhånd som hadde gitt meg følelsen av "defeat" - og kvelden hadde gått med til å betrakte de andre, føle meg litt utenfor, være taus og usikker. Men - ingenting er som før! Jeg sa bare ting som ga meg følelsen av "empower" på forhånd. Og kvelden ble en helt annen! Jeg skravla og lo og snappa og dansa og følte meg på ingen måte utenfor! Fikk meg et par nye venner gjorde jeg også! (Og glemte helt hvor gammel jeg egentlig er..)

Gjør deg selv en tjeneste og snakk pent til deg selv! Det gir deg power!Liker

Kommentarer