Snill med meg selv?

Dette er noe som betyr mye for meg. Dette er noe jeg har lært meg igjennom denne endringen min. For snill med meg selv var et litt fremmed konsept for meg. Fortjente jeg det? Hvordan er man snill med seg selv? Når? Hvorfor? Og hvem var jeg, egentlig?

For å ta det siste først - så vet jeg jo godt i dag hvem jeg er. Jeg vet hva jeg kan, hva jeg er verdt, jeg vet at jeg er elsket, og mer enn bra nok!

Hvorfor være snill da? Rett og slett fordi jeg, og kroppen min, fortjener det. Og fordi jeg ofte trenger en gulerot. Jeg trenger ofte et løfte om en belønning i enden av hardt arbeid. Så der er svaret på når også. Når du trenger en belønning, en gulrot, en pause. Eller når som helst. Kanskje til og med hver eneste dag!

Så var det hvordan. Er jeg snill med meg selv når jeg setter meg i sofakroken med en pose potetgull? Er jeg snill med meg selv når jeg tar et glass vin med beina på bordet? Er jeg det? Mitt svar er nei! Jeg er snill med meg selv når jeg setter meg ned med en yoghurt og litt bær f.eks. Men snilleste er jeg med meg selv når jeg finner meg en gulerot eller belønning som har absolutt ingenting med å spise å gjøre! Når jeg tar med Sussebass på en hard (og romantisk) treningsøkt i stedet for å halvveis ligge på sofaen hele kvelden. Når jeg får nytt og heftig treningstøy. Når jeg kjøper nye headsett for å ha skikkelig musikk når jeg trener.

Så det jeg har lært er at å være snill med meg selv ikke trenger å henge sammen med å spise, eller drikke!

Det kan også bety å spandere nye, freshe øyevipper på seg selv! Fordi jeg fortjener det!

For å svare på det siste spørsmålet jeg stilte i begynnelsen; fortjente jeg det? Og svaret? JA! Rett og slett JA!

Fortjener du det? Ja, selvfølgelig!

Snill med meg selv - spørsmålstegn ble til snill med meg selv med utropstegn.

Vær snill med deg selv i dag! Og hver dag framover!
Hvem av disse to utgavene av meg er egentlig snill mot seg selv??

 Liker

Kommentarer