Takk til PT-Eirik!

Jo mer jeg tenker på det jo flere nøkler til min suksess ser jeg! Det er så mange små ting som til sammen gir store resultater. Men i dag vil jeg bruke bloggen til å snakke om en av de menneskene som virkelig har betydd en stor forskjell i livet mitt;

Min første personlige trener Eirik Pedersen!

Jeg hadde på egen hånd, ved hjelp av fornuftig kosthold og enorme mengder spinning, gått ned 30 kilo på ett år. Jeg var fornøyd. Fornøyd med endringene. Fornøyd med kroppen. Og fornøyd med livet. Jeg klarte å holde vekten nede, og livet lekte! var jeg hos en lege som sa at jeg kunne få innvilget operasjon for å fjerne løs hud om jeg klarte å gå ned 10 kilo til! Jeg tok kontakt med Familly sin unge, kjekke PT. Med skrekkblandet fryd! Jeg tenkte at dette kom til å bli kjempekleint, men jeg visste bare at dette måtte jeg gi en sjanse! Det ble en av de beste avgjørelsene jeg noensinne har tatt i mitt liv!

Han fikk oppdraget med å få meg til å gå ned 10 kilo på 10 uker! Jeg gikk ned 11 kilo på 7 uker! Og operasjonen ble innvilget! En av de lykkeligste dagene i mitt liv! Bare dere som har vært der kan forstå hvilken belastning det er å ha masse løs hud hengende både her og der. For meg var det en kjempebelastning, både fysisk og psykisk. Baksiden var jo at jeg ikke visste hvor lenge jeg måtte vente på denne operasjonen. (Det skulle vise seg å bli et helt år!!). Men da kunne jo Eirik og jeg bare fortsette å trene sammen! Og jeg elsket det! Vi trente mye og hardt. Og jeg elsket det! Eirik pushet meg forbi grense etter grense. Og jeg elsket det! Vi satte hele tiden nye "rekorder". Og jeg elsket det!Eirik fikk meg til å innse at det meste er mulig. Og jeg elsket det! Eirik ble min beste venn og støttespiller. Og jeg elsket det! Sammen var vi både i Se og Hør og Smaalenenes Avis. Og om det er innafor å si det; jeg elsket det også!

[caption id="attachment_522" align="alignnone" width="2668"]
Foto: Svend Aage Madsen, Se og Hør[/caption]

Eirik dro i militæret. Det elsket jeg ikke. Men han dro fra en kunde, og venn, med en annen kropp og på god vei til en helt ny tankegang! Jeg er evig takknemlig for hva Eirik gjorde for meg! Og om du leser dette, Eirik, skal du vite at du for alltid kommer til å ha ditt eget lille hjørne i hjertet mitt! Du skal også vite at jeg ikke kan ta en eneste burpees uten å tenke på deg! Jeg kan ikke løfte en kettlebell en eneste gang uten å tenke på deg! Jeg kan ikke sette meg på en romaskin uten å tenke på deg (jeg jobber fortsatt med å slå våre gamle rekorder der!) Og jeg kan aldri glemme at du er en av grunnene til at jeg sitter her og skriver med flat og stram mage.

En takk vil aldri dekke hva jeg skylder deg, Eirik! Men takk!

Takk for alle burpees (og alt det andre) - Jeg gikk riktignok ned 11 kilo på 7 uker, men det må nevnes at før Eirik dro i militæret hadde jeg gått ned 10 kilo til! Rart jeg er takknemlig? Nei.

[caption id="attachment_523" align="alignnone" width="722"]
Foto: Svend Aage Madsen, Se og Hør[/caption]Liker

Kommentarer