Tankene må også trenes!

Jeg vet jeg ofte skriver om det samme. Men livet mitt handler jo mye om trening, kosthold og min mentale balanse - så da skriver jeg om det da. Og med min historie håper jeg jo på å inspirere og motivere noen der ute til å endre livet sitt. For kunne jeg så kan du!
Jeg elsker fremdeles å trene! Hva er vel bedre enn å løfte noe tungt og pushe kroppen sin på måter jeg før ikke en gang turte å drømme om å drømme! Jeg elsker det tungt og hardt og ofte! Akkurat i dag er jeg sjukt støl i beina - og fet «verste» er at jeg digger det!!
Og kosten er under god kontroll! Jeg kjenner kroppen min godt nå, og jeg spiser det den trenger for treninga jeg driver med. Det er klart jeg trives med en «spise-dag» i uka, men kaker frister ikke lenger så mye som før. Og det er lenge siden jeg savnet å ha godis i kontor skuffen.
Så utfordringen nå er min mentale balanse. Og misforstå meg rett nå; jeg har det helt topp, og er absolutt i balanse! Men jeg må alikevel jobbe med hvordan jeg tenker. Jeg har lett for å overtolke alt, og jeg har ekstremt lett for å reagere med følelsene mine på alt! Så sammen med Nils jobber jeg med måten jeg tenker på nå om dagen! Og det viktigste av alt er kanskje å lære meg å bli litt mer tålmodig! Så lenge jeg legger ned innsatsen som kreves så må resultatene komme!

Så da fortsetter jeg å jobbe da! Mot hårete mål! Heia 2019!!Liker