The limit is not in the sky

The limit is in the mind!

Bare en liten fortsettelse av tankegangen fra i går! Jeg kan få til det jeg vil! Jeg må bare sørge for å si det til meg selv ofte nok. For min begrensning ligger kun i mitt eget hode. Og mitt hode har mye større tanker om meg nå, enn før!

Til å begynne med løp jeg bokstavelig talt fra lyktestolpe til lyktestolpe. Så begynte jeg å drømme om å delta i et løp! En helt vill tanke! Men jeg begynte å overbevise meg selv om at jeg kunne klare det. Og høsten 2013 løp jeg 5 km i KK- mila. Og året etter løp jeg 10 km på samme arrangement!
FOR en mestringsfølelse! På dette bildet kjenner jeg i alle fall at grensen kun er i mitt eget hode! For her bestemte jeg meg for å delta i Oslo Maraton bare uker etterpå! Vill og gal? Ja! Men klarte jeg det? JA! For ordens skyld så løp jeg "bare" 10 kilometeren.
I fjor fikk jeg en enda villere tanke! Jeg ville fullføre HALVMARATON! Jeg gjorde noen forsøk hvorjeg løp hjemmefra til Rakkestad (ca 2 mil). Jeg overlevde, og stilte til start på Oslo Maraton for å løpe 21 kilometer. Den eneste jeg hadde turt å si det til var ei god venninne, som stilte som veskebærer og moralsk støtte! (Reidar og Nils visste selvfølgelig). Og jeg fullførte! Ikke spør om tiden, men spør om jeg var stolt etterpå!
The limit is not in the sky. The limit is in the mind. Og hvem vet hva jeg kan få til hvis jeg bestemmer meg for det!??! ;-) Følg med, følg med! Liker

Kommentarer