Utfordring akseptert??

Vi har rett og slett blitt en mye mer aktiv familie! Vi spiser bedre, beveger oss mer, og har det mer gøy sammen!

Det har masse flotte konsekvenser! Sunne kropper, godt samhold, et supert ekteskap, barn og "barn" (de er jo barna mine de som har passert 20 år også!) som trener og er opptatt av en aktiv og sunn livsstil de også.

Helgen ble innledet med at både Sussebass og Aurora var med på TRX-timen jeg hadde på Family! Det er faktisk utrolig koselig å trene sammen, å dele den opplevelsen av å svette, gi alt, og virkelig jobbe med kroppen gir så mye.

Men. det kommer et men her nå! Nå har jeg blitt utfordret av Aurora til å gjennomføre en eller annen galskap av en utfordring som hun kaller 17 - 1, tror jeg. Den består av en helt syk mengde antall dumbell-snatches og box-jump-burpees! Aurora vil vi skal sette oss et konkret mål om når vi skal klare det. Det tror jeg ikke at jeg tør... Men kan jeg egentlig si nei til en slik utfordring? Er det ikke jeg som sier at man kan klare alt man bestemmer seg for? Blir jeg nødt til å si ja? At Aurora kommer til å klare det er jeg sikker på. Men akkurat nå er jeg veldig usikker på meg selv....

Vi gjennomførte en økt sammen nå i kveld - og jeg klarer ikke den utfordringen på en stund kjenner jeg!! Men kan jeg klare det? Ja! Jeg tør bare ikke si det høyt enda, jeg tør bare ikke sette en dato for når målet skal nås, enda!

Men sånn på generelt grunnlag vil jeg jo anbefale å alltid si ja til utfordringer! For vi kan klare det vi bestemmer oss for! Jeg vet jo det!

[video width="480" height="854" mp4="http://www.metteetterfettet.no/wp-content/uploads/2017/03/IMG_2570.mp4"][/video]Liker

Kommentarer

Kristin
,
Wow! Hvor har du fått tak i det smykket? Skikkelig kult!
Mette
,
Takk! Elsker det smykket! Det er kjøpt på nett av mannen min. Hos Shield of strenght, eller noe sånt. De har mye fancy de ???