Veldig god påske!

Dette er rett og slett bare en liten gladmelding fra meg! Selv om vi er midt i det som vanligvis er aller vanskeligst for meg - nemlig ferie!

Jeg har, sammen med Nils, god kontroll på trening og spising og tankegang! Jeg er utrolig fornøyd med alle områder egentlig. Men det er utfordrende med kosthold og ferie. Kosthold og venninnekvelder, kosthold og date-nights, kosthold og familie-bursdag og så videre. I alle fall for meg. Og jeg kan se på vekta at det blir litt for mye kalorier på meg litt for ofte når det skjer noe sånt. Så når påskeferien sto for døra nå så fikk jeg et lite panikk-anfall! Hvordan i all verden skulle jeg klare å holde vekta på påskeferie med familien i London?

Jeg trenger ikke gå i detaljer men Nils og jeg la en slagplan for ferien! Og den har jeg fulgt 110 %! Så for første gang har jeg ikke lagt på meg på ferie! Jeg har hatt det helt topp i London - uten å spise en eneste kalori for mye. Så jeg er rett og slett stolt og lykkelig! Det høres kanskje rart ut, men den følelsen jeg har nå, den kan ikke byttes bort i burger, fries og boller!

Jeg har funnet enda en nøkkel! Og enda en gang har jeg bevist for meg selv at jeg kan klare alt jeg vil, alt jeg bestemmer meg for! Jeg trenger bare en plan og noen som har trua på meg!!Liker

Kommentarer

Jari
Jari,
Liker at du motiverer folk. Stå på!
nouw.com/jari