What good am I -

- if I am like all the rest?

Bob Dylan vant altså Nobelprisen i litteratur! Mannen i huset her er over gjennomsnittlig fan av Dylan, så jeg har hørt min andel av tekstene hans.

Og her sier Dylan noe viktig! Hvorfor skal jeg være som alle andre? Det har alltid vært en viktig sak for meg det at folk skal få være seg selv. Både som mamma og lærer har det vært voldsomt viktig for meg; det å formidle at alle er bra nok som de er, alle er flinke til noe og alle kan få til det de vil. Og at det er absolutt ikke noe poeng å bli lik alle andre. Det er mye morsommere å skille seg ut! Det er mindre strevsomt også når man slipper å late som man er noen andre enn den man egentlig er! Hjemme hos oss sier vi at "Rar er bra. Heldigvis for oss".

Det har aldri, i løpet av denne prosessen, vært noe poeng for meg å bli "som alle andre"!. Motivasjonen har alltid vært å bli den beste utgaven av meg selv. Målet har vært å finne meg selv, bli min egen bestevenn. Målet har vært å oppdage hva kroppen min er i stand til. Målet har vært å være frisk, leve godt og lenge!

Jeg holder fremdeles på å bli kjent med Mette etter fettet. Jeg liker Mette etter fettet. Men jeg tror aldri at Mette etter fettet kommer til å bli som alle andre! Og heldigvis for det!
 

 Liker

Kommentarer