Work in progress!

Jeg er alltid på vei. På vei mot et mål. Jeg er ikke lenger stuck i en sofa med godis og brus og fjernkontrollen innen rekkevidde.

Jeg har tatt tilbake livet mitt. Og nå er jeg på vei mot å ta tilbake kontroll over kostholdet. Igjen. Det er lenge igjen av dagen. Blant annet en sommeravslutning på skolen. Men null tull med kosten i dag. Enda.

Treninga har jeg jo kontroll på. Men det er nesten enda gøyere nå med en ny plan. Ny plan betyr å trene skuldre på mandager. Så det har jeg gjort. Med kabel. Som er en favoritt om dagen. Med hantler. Som alltid er gøy. Sidehev på skråbenk f.eks er en effektiv øvelse. Og framoverbøyd skulderhev er fin, det har alltid vært en favoritt.

Skuldrene mine var en gang veldig fine, og nå er jeg på vei tilbake. Her kommer et bilde av hvordan de ser ut i dag. Ikke så mye å skryte av nå. Men det kommer de til å bli!
Vi er alle work i progress! Jeg er bare så inderlig glad for at det er jeg som bestemmer resultatet. Og det begynner å demre for meg igjen hvor viktig kostholdet er for å nå alle mine små mål og mine hårete mål. Så akkurat nå har jeg trua på ar dette blir første dag innafor kostplanen på lenge, på for lenge...
 Liker