You can't lose until you quit!

I dag er det litt sånn «dagen derpå».
På lørdag var jeg altså i bryllup. Der var det en kjempe buffet til middag! Og da mener jeg kjempe! Men da var jeg akkurat der jeg vil være; maten var ikke det viktigste, det var ikke det som var fokuset. Jeg tok en runde rundt bordet, og endte opp med å ta de rette valgene. Jeg spiste laks, brokkoli og gulerøtter. Rett og slett! Sunt og godt! Og en veldig hyggelig middag!
Til kaffen må jeg innrømme at jeg tok en bit av kaka jeg hadde med. Jeg var vel så vidt det var innom snacksbordet også! Og med tanke på hva jeg hadde spist før på dagen ble det en helt innafor dag sånn kalorimessig! Ut over kvelden og natta fylte jeg på med kaffe, Pepsi Max og masse dansing!
En vellykket dag; på alle områder!
Men søndagen…. Lang historie gjort kort; det ble for mange kalorier! Viljestyrken var plutselig som visket bort… Det ble for mange kalorier inn. Så mange at selvtilliten ble pressa ut! Det var ikke plass igjen til den for å si det sånn. Jeg følte at jeg hadde tapt! Jeg kjente på alt annet enn mestring! Men heldigvis ble det plass til en treningsøkt! Jeg kosa meg «alene» på senteret, med en økt for skuldrene, og med ny musikk på øret!
Og til tross for at kroppen var full av kalorier fikk jeg plass til denne tanken;
You can’t lose until you quit!
Jeg tapte i går. Men jeg kommer ikke til å gi meg. Ikke i går. Ikke i dag. Ikke i morgen! Aldri!Liker

Kommentarer